Image of AngelaBaby

AngelaBaby

Angela Yeung, better known by her stage name Angelababy, is a Chinese model, actress, and singer based in Hong Kong. Her stage name came from the combination of her English name "Angela" and her nickname "Baby". Wikipedia


个人资料 - tmdb | 个人资料 - Wikipedia
出生:
Feb 28, 1989 出生在 Shanghai, China
影视作品从业时间:
29
首次露脸:
破事儿 2007-12-20
最新作品:
Series 孤芳不自赏 2017-01-02
主要作品
Poster of 代号47
Poster of 微爱之渐入佳境
Poster of 花田囍事2010
Poster of 全城热恋
作品年表
电视剧 孤芳不自赏 Bai Ping Ting 2017-01-02
电影 微微一笑很倾城 Bei Wei Wei 2016-08-12
电影 封神传奇 Blue Butterfly 2016-07-28
电影 独立日:卷土重来 Rain Lao 2016-06-22
电影 摆渡人 Xiao Yu 2016-12-23
电影 寻龙诀 Ding Shitian 2015-12-18
电视剧 大汉情缘之云中歌 Yun Ge 2015-09-13
电影 代号47 Diana 2015-08-20
电影 新娘大作战 2015-08-20
电影 何以笙箫默 He Yi Mei 2015-04-30
电影 奔跑吧!兄弟 herself 2015-01-30
电影 微爱之渐入佳境 2014-12-24
电影 黄飞鸿之英雄有梦 Orchid 2014-11-20
电影 临时同居 Hak 2014-08-21
电影 在一起 Nam / Li Shengnan 2013-02-13
电影 狄仁杰之神都龙王 Ruiji 2013-09-27
电影 一场风花雪月的事 Lu Yue-Yue 2013-08-08
电影 太极2:英雄崛起 Chen Yu Niang 2012-10-25
电影 太极1:从零开始 Chen Yu Niang 2012-09-27
电影 第一次 Sonq Shiqiao 2012-06-08
电影 痞子英雄:全面开战 Xu Dafu 2012-01-13
电影 夏日乐悠悠 Xia Mi 2011-10-13
电影 Love in Space Peony Huang 2011-09-08
电影 最强囍事2011 Better 2011-02-02
电影 建党伟业 2011-01-01
电影 花田囍事2010 Princess Pearl 2010-02-11
电影 全城热恋 2010-02-11
电影 Short of Love Angel 2009-06-25
电影 破事儿 Tak Nga 2007-12-20